Traditionele ovenbereiding: verwijder de beschermfolie en verwarm uw oven voor op 7/240°C. Verlaag vervolgens de temperatuur van de oven naar 5/150°C (th. 5) om uw "cassole" in te schieten voor:
20 minuten voor een formaat van 1 portie
45 minuten voor een formaat van 2 porties
1 uur en 15 minuten voor een formaat van 4 porties
Veganistisch vet werd bereid op basis van kikkererwten en boekweit met de toevoeging van appel en gebakken ui. Het is 100% veganistisch en perfect als aanvulling op allerlei soorten brood. Het is rijk aan gezonde koolhydraten, vezels, eiwitten, vitamines en mineralen. De kikkererwt, ook wel bekend als Italiaanse erwten, is een echte schatkamer van hoogwaardige voedingsproteïnen. De samenstelling bevat ook grote hoeveelheden B-vitamines, vitamine C, foliumzuur en talrijke mineralen, zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en zink. De ingrediënten in kikkererwten voorkomen constipatie, reguleren het ritme van de stoelgang en verlagen ook de bloeddruk en cholesterol. In de pap vinden we veel eiwitten, waaronder eiwitten uit peulvruchten en vezels. Bevat exogene aminozuren: lysine die de calciumabsorptie verbetert, wat de immuniteit versterkt, en tryptofaan dat noodzakelijk is voor de productie van serotonine.
We selecteren alleen de beste vers gevangen ansjovis, de meest geschikte om volgens de traditionele ambacht te worden verwerkt, waaraan de rijping onder zout de meest authentieke smaak van Cetara geeft.
Op aanvraag
Terrine van kwartel met mirabellen.
Te serveren goed koud, op een sneetje brood.
Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en vocht.
Na opening: in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Vers geschild en geblancheerd aardappelen.
Gemiddelde hele
100% Franse oorsprong.
Vast of zacht vlees variëteit
100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen.
Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen.
Kookmethoden: Gekookt
Verpakking: Karton van 12 kg
Netto gewicht: ZAK VAN 4 KG
T.H.T.: 42 DAGEN
Romige spread met kantpannenkoeken, rijk aan hazelnoten uit Piemonte. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 230
Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Abrikoos, ananas, citroen, vijg, mandarijn, sinaasappel, peer, appel, pruim, gemalen amandelen, hazelnootpoeder, rozijnen, honing, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 864/204 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 56 g
Waarvan suikers 54 g
Eiwitten 1 g
Zout 0.01 g
Allergenen:
Noten, Honing
Kerst is een feestelijke en betoverende culinaire creatie die de geest van de feestdagen in een pot bevat. Deze heerlijke jam is een harmonieuze mix van fruit en seizoensspecerijen, zorgvuldig samengesteld om de warmte en vreugde van de kerstmorgen op te roepen. In elk potje kerstjam is er een viering van smaken en herinneringen, wat het een waardevolle en heerlijke traditie maakt voor familiebijeenkomsten en feestelijke gelegenheden.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 508
De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.
Millet is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Het is van nature glutenvrij. Een groot voordeel is de hoge inhoud van B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het levert het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines in ijzer hebben hematopoëtische eigenschappen. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, heeft een verwarmend effect, verbetert de stofwisseling, en bevordert de concentratie en het geheugen. De hoge calcium- en siliciumverbindingen versterken de tanden en botten. - 4%, waaronder verzadigde vetzuren 0,4 g - 2% koolhydraten 72,1 g - 28%, waaronder suikers 0,8
Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Linsen hebben, wie alle peulvruchten, unieke gezondheidsvoordelen. Ze zijn een bron van goed opneembaar eiwit. Lente-eiwit is na soja-eiwit het meest opneembare plantaardige eiwit (85 procent). Groene linzen bevatten veel vezels. Vezels helpen niet alleen om de bloedsuikerspiegel te reguleren, verbeteren het hart- en spijsverteringssysteem, maar dragen ook bij aan het verlagen van het cholesterolgehalte, verwijderen toxines uit het lichaam, beschermen tegen darmkanker en ook tegen type 2 diabetes. Ze hebben een hoog ijzergehalte, wat voordelig is voor mensen die geen vlees eten. Een kopje groene linzen bevat 100 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer. Dit mineraal speelt een belangrijke rol bij de vorming van hemoglobine in het bloed en myoglobine in de spieren, wat verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof naar de cellen. Het bevat ook waardevol mangaan en foliumzuur.